Country Hall
Country Hall
Country Hall
Country Hall

Welkom in de Country Hall Liège

Sport- en entertainmentzaal

De Country Hall Liège, geïntegreerd in het sportcomplex van Bois Saint-Jean, gelegen op de hoogten van de ‘Vurige Stede’, is een grote sport- en entertainmentzaal.

De zaal werd volledig gerenoveerd in 2005, is zeer gemakkelijk bereikbaar, en beschikt over meer dan 1.000 parkeerplaatsen en een eersteklas uitrusting. De zaal biedt plaats aan 7.500 toeschouwers, afhankelijk van de opstelling.

Ecetia Intercommunale,

Belgische openbare vastgoedbeheerder, lanceert een Request For Information (RFI) om de mogelijkheden te bestuderen van een concessie voor de exploitatie van de sport- en amusementsinfrastructuur die bekend staat als de Country Hall“.

De RFI is beschikbaar in het Bulletin des Adjudications (Nummer: 2022-535657) en via de volgende link.

Alle aanvullende informatie kan worden verkregen op verzoek, dat vóór 21 oktober 2022 bij Ecetia Intercommunale moet worden ingediend, uitsluitend in de vorm en onder de voorwaarden die in de RFI zijn gespecificeerd.

Gedetailleerde voorstellen moeten vóór 15 november 2022 schriftelijk bij Ecetia Intercommunale worden ingediend, eveneens in de vorm en onder de voorwaarden die in de RFI zijn gespecificeerd.

Niet te missen

Onze volgende evenementen

Onze partners