Toegang & routes

Routes

De Country Hall Liège, gelegen in het sportcomplex van Bois Saint Jean, heeft een uitzonderlijke geografische ligging. Het complex maakt deel uit van het bosrijke plateau van Sart-Tilman, waar een opmerkelijk centrum voor economische ontwikkeling, een ADEPS-centrum, de Universiteit van Luik en het Centre Hospitalier Universitaire zijn gelegen.

Dankzij een bijzonder goed ontwikkeld snelwegennet is het complex eenvoudig te bereiken.

Het is gelegen in de provincie Luik (+/- 1.000.000.000 inwoners) op het grondgebied van de stad Luik (+/- 200.000 inwoners).

 • Volg de E40 richting Luik. Ter hoogte van de verkeerswisselaar in Loncin volg je de richting Namen (E42) en vervolgens neem je de A604 in de richting van Seraing.

  Voor de Pont de Seraing, tweede afrit Jemeppe, volg je richting Luik (Standard), langs de Maas, en vervolgens neem je de N63 aan de Pont d’Ougrée in de richting van Marche. Aan de verkeerslichten zie je rechts de ingang: “Country Hall Liège”.

  OF

  Ter hoogte van de verkeerswisselaar van Loncin volg je de E25 richting Ardennen. Neem de tunnel van Cointe en neem afrit 37 richting Marche-Seraing. Volg de Maas ongeveer 2,5 km en neem vervolgens de N63 richting Dinant Marche-Universiteit van Sart-Tilman-Liège. Aan de verkeerslichten zie je rechts de ingang: “Country Hall Liège”.

 • Volg de E25 richting Luik. In de tunnel van Cointe neem je afrit Seraing (N617) naar het stadion van Standard.

  Ter hoogte van het voetbalstadion neem je de N63 richting Marche.

  Aan de verkeerslichten zie je rechts de ingang: “Country Hall Liège”.

 • Neem de autostrade E313. Ter hoogte van de verkeerswisselaar van Vottem volg je de E40 richting Brussel.

  Aan de verkeerswisselaar van Loncin volg je de E25 naar Luxemburg en neem je de afrit Marche-Seraing N37. Volg vervolgens de N617 naar het stadion van Standard.

  Ter hoogte van het voetbalstadion neem je de N63 richting Marche.

  Aan de verkeerslichten zie je rechts de ingang: “Country Hall Liège”.