The music of Ennio Morricone

29 april @ 20h00 - 23h3049€
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

The Greatest Tribute Ever

29 april 2022

Meer dan een concert, een fascinerende show!

Zeker het grootste tribute concert ooit! Originele partituren, 80 muzikanten, 40 achtergrondzangeressen, cowboys, gangsters, de man met de harmonica en al de anderen!

Een concert ter ere van Ennio Morricone, de ontdekking van zo’n contrastrijk universum… Een confrontatie tussen filmmuziek met zulke verschillende stemmingen, van grootse romantiek tot bloedige machtsstrijd.

Het Wilde Westen ontmoet de melancholieke klanken van Italië, New Yorkse gangsters schuren tegen cowboys van de prairie, de Godfather ontmoet een taxichauffeur, en de magie van de film reist dankzij de rijkdom van het geluid van een orkest en een formidabel symfonisch koor van het hoogste kaliber.

Een concert rond een selectie muziek uit klassieke films, van de iconische spaghettiwesterns van Sergio Leone tot de moderne maffiameesterwerken van Francis Ford Coppola, via de cultfilms van Quentin Tarantino.

Op het programma: “The Big Gundown”, “Inglourious Basterds”, “For a Fistful of Dollars”, “The Dirty Eight”, “Once Upon a Time in the West”, “The Untouchables”, “The Good, the Bad and the Ugly”, “Once Upon a Time in America” en Ennio Morricone’s “Clan of the Sicilians”; “Taxi Driver”, maar ook Sonny Bono’s “Kill Bill” en voor de goede orde, Nino Rota’s “Godfather”.

Tarifs

  • Carré or –  69,00€
  • Catégorie 1 – 59,00€
  • Catégorie 2 – 49,00€
The Music of Ennio Morricone
The Music of Ennio Morricone

Locatie

Country Hall
Allée du Bol d'Air, 19
Angleur, Liège 4031 Belgique
+ Google Maps